Föräldrar

Du är ditt barns viktigaste resurs!

Arrangera en träff för föräldrar på ditt barns skola i form av en kombinerad workshop/föreläsning! Konkreta exempel på vad som gäller i dagens skola och hur du som förälder kan stötta ditt barn i skolarbetet. Exempel som lyfts belyses genom matematikämnets glasögon – det skolämne vi hör mest om i dagens media.

Du som förälder är en mycket viktig del av ditt barns framgång i skolan, vilket också bekräftas av forskningen. Med praktiska verktyg, de rätta frågorna och relevanta krav bidrar du till utvecklingen av dagens skola!

Information, inspiration och erfarenheter byts mellan oss alla. Det är mycket som du förälder kan göra hemifrån för att stötta ditt barn. Som ett komplement finns motsvarande workshop för pedagogerna på era barns skola. Hur kan skolan samarbeta med och dra nytta av den viktiga resurs ni föräldrar utgör? Tipsa er skola om denna workshop!

Vi som håller i workshopen arbetar idag på förvaltningsnivå, med erfarenhet från både tidigare och senare årskurser. Vi är väl förtrogna med styrdokument, praktisk klassrumsarbete och forskning.

Kontakta oss för mer information.

 

 

 

Detta inlägg är publicerat under Uncategorized och märkt , av Jane Tuominen. Bokmärk permalänken.

Om Jane Tuominen

Jag är utbildad lågstadielärare sedan 1983 och har undervisat fram till hösten 2010. Jag har fortbildat mig under åren och bland annat för åk 1-7 i matematik och läs- och skrivutveckling för åk 1-3. Sedan hösten 2010 arbetar jag som matematikutvecklare på heltid och har under dessa år lärt mig så mycket! Matematik är ett ämne som fascinerar och utmanar! Inte helt enkelt att undervisa i, men jag menar att tillsammans med kollegor där man funderar över vad våra elever ska kunna och vad som kan vara kritiska aspekter i elevers lärande - har man så mycket att lära och utveckla! Jag brinner för matematik och skolutveckling! Som matematikutvecklare coachar jag pedagoger och handleder Learning study-projekt. Våren 2011 gick jag en utbildning i Learning study på Stockholms universitet. Har du något att dela med dig av eller undrar du över något? Tveka inte att höra av dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *