Mattecoachen

Du förälder är en av de viktigaste förutsättningarna för ditt barns framgång i skolarbetet. Forskningen visar att det är dina förväntningar och ditt engagemang som är det mest avgörande. Det är mycket viktigare är både var någonstans ni bor eller vilken utbildning du som förälder har!

Matematiken finns överallt – passa på att lyfta matematiken i vardagen! I Mattecoachen får du över hundra olika tips på hur du kan bära dig åt.

Mattecoachen kan laddas ner fritt här.

Detta inlägg är publicerat under Uncategorized och märkt av Jane Tuominen. Bokmärk permalänken.

Om Jane Tuominen

Jag är utbildad lågstadielärare sedan 1983 och har undervisat fram till hösten 2010. Jag har fortbildat mig under åren och bland annat för åk 1-7 i matematik och läs- och skrivutveckling för åk 1-3. Sedan hösten 2010 arbetar jag som matematikutvecklare på heltid och har under dessa år lärt mig så mycket! Matematik är ett ämne som fascinerar och utmanar! Inte helt enkelt att undervisa i, men jag menar att tillsammans med kollegor där man funderar över vad våra elever ska kunna och vad som kan vara kritiska aspekter i elevers lärande - har man så mycket att lära och utveckla! Jag brinner för matematik och skolutveckling! Som matematikutvecklare coachar jag pedagoger och handleder Learning study-projekt. Våren 2011 gick jag en utbildning i Learning study på Stockholms universitet. Har du något att dela med dig av eller undrar du över något? Tveka inte att höra av dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *