Pedagogmöten

Medlemmarna i Pedagogdirekt träffas regelbundet för att inspirera och lära av varandra. I mån av plats är även fler intresserade välkomna att delta! Om du har möjlighet att medverka endast under lördagen är du också välkommen!

Boka vårens helg

12-13 april 2013

En helg fylld av givande, tagande, goda pedagogiska samtal, erfarenhetsutbyte, glada skratt, god mat, fortbildning, nya idéer, kaffe, kontaktknytande och energikick!

De pedagogiska givande samtalen kommer att dominera helgen och vi åker hem på lördag eftermiddag stärkta till knopp och själ. Det är vi deltagare som utgör konferensen och det kommer att göras utifrån ett par olika modeller där vi dels får

  • egen, öronmärkt tid att presentera oss själva och våra idéer. Kanske du vill pröva den japanska modellen Pecha Kucha?
  • gemensam konferenstid där vi alla är lika medskapare till diskussionernas innehåll. Vi är själva konferensen och är med och utformar innehållet på plats. Utifrån förmiddagens presentationer tar vi med oss frågor, diskussionsinlägg och funderingar. Var beredd att delta generöst med dina kunskaper, erfarenheter och idéer!

Under de schemalagda aktiviteterna har vi samtalsledare. Under fikapauser, promenader och måltider är ordet fritt.   🙂

Du väljer mellan att delta från fredag kväll till lördag eftermiddag, eller om du vill komma först på lördag morgon. Vi håller till på Pensionat Granparken i Norrtälje stad, men kommer att äta lördagslunchen på Åtellet.

Program: fredag 12 april 18:00    Välkommen! Samling i konferenslokalen 19:00    Välkomstdrink & trerättersmiddag (ex dryck) kväll:     Vi disponerar eget konferensrum för vårt kvällssnack!

lördag 13 april 08:00             Frukostbuffé 09:00-10:00   Presentation av Pedagogdirekts verksamhetsidé och framtid 10:00-10:20   Kaffe 10:20-12:00   Deltagarna presenterar sig själva och sina verksamhetsidéer 12:15-13:15   Lunch på Åtellet 13:30-15:30   Gemensam konferens 15:30-16:30   Kaffe och avslutning

Din anmälan är klar när du:

  1. Meddelat Lotta Andersson på telefon: 070 406 92 53 eller Jane Tuominen på telefon: 070 240 74 97 eller till e-post: info@pedagogdirekt.se
  2. och betalt in konferensavgiften på pg: 
5586-5455 (Apellgarden Pedagogisk Design)

Kostnad

  • Helgkonferens 1.500 kr ex moms (1.875 kr ink moms) eller
  • Dagkonferens 360 kr ex moms (450 kr ink moms)

Avgiften torde vara avdragsgill i din verksamhet. 
Meddela om du önskar faktura på beloppet.

Anmälan och betalning senast den 4 april Varmt välkommen önskar Jane Tuominen & Lotta Andersson Pedagogdirekt

 

Detta inlägg är publicerat under Uncategorized och märkt av Jane Tuominen. Bokmärk permalänken.

Om Jane Tuominen

Jag är utbildad lågstadielärare sedan 1983 och har undervisat fram till hösten 2010. Jag har fortbildat mig under åren och bland annat för åk 1-7 i matematik och läs- och skrivutveckling för åk 1-3. Sedan hösten 2010 arbetar jag som matematikutvecklare på heltid och har under dessa år lärt mig så mycket! Matematik är ett ämne som fascinerar och utmanar! Inte helt enkelt att undervisa i, men jag menar att tillsammans med kollegor där man funderar över vad våra elever ska kunna och vad som kan vara kritiska aspekter i elevers lärande - har man så mycket att lära och utveckla! Jag brinner för matematik och skolutveckling! Som matematikutvecklare coachar jag pedagoger och handleder Learning study-projekt. Våren 2011 gick jag en utbildning i Learning study på Stockholms universitet. Har du något att dela med dig av eller undrar du över något? Tveka inte att höra av dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *